Sentralt på Myrene i Arendal

Myreneveien 12

Sentralt i Arendal

Velegnet til: Kontor, handel, verksted, lager, håndverk, foreninger og lag. Flotte kombinasjonslokaler.

Areal: Fra 10m² - 1287m²

Etasje: 3 etasjer.

Ca. 600 m² lager ledig i 1. og 2.etg fra 01.08.23.

Beskrivelse:

  • Adgangskontroll/alarm og overvåking
  • Lys- og varmestyring
  • Bredbåndstilknytning
  • Godt med P-plasser
  • Kjøreport

To bygninger omtalt som «Næringsbygg» og «Brakka». Næringsbygg var tidligere slakteri. Definert som forretningsbygning, utleies til flere leietakere. Antatt byggeår 1966 med senere endringer. Brakka tidligere kontorer/hybler. Nå omgjort til 4 boenhet som utleies til Arendal kommune. Bygningen er enkel konstruksjon av «anleggsbrakker» totalt 12 brakker. Antatt byggeår ca. 1980.

Beliggenhet:

Svært sentral beliggenhet i forhold til Arendal sentrum. Kort vei til bussholdeplass. Eiendommen ligger inntil Myreneveien som høy trafikk. Det er derfor gode muligheter til å eksponere virksomheten i form av f.eks. skilt på fasadene.

Adresse:

Gåselia 12, 4847 Arendal

Adkomst:

Via Myreneveien 12. Gangavstand til Arendal sentrum.